Welkom op de website van TH-VASTGOED!

Wij hopen dat u hier de informatie zult vinden die u zoekt. U kunt ons natuurlijk altijd bellen voor meer informatie. Of laat uw nummer achter via de mail met een terugbelverzoek. Dan bellen wij u.


TH-Vastgoed is vooral actief in dienstverlening voor vastgoedeigenaren zoals overheden, zorggroepen, beleggers en corporaties. De diensten omvatten het totale vakgebied onderverdeeld in management, Interim en projecten.

Management: We kunnen u onder andere ondersteunen met het ontwikkelen van de strategie waardoor rendement en continuiteit in de doelstelling gewaarborgd blijven; het uitrollen van strategisch voorraadbeleid binnen de eigen organisatie; het vaststellen van kaders voor projecten en bestaand vastgoed; het opstellen/ uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan.

Interim: Opgaven of tijdelijke vervanging van managers, leidinggevenden of beleidsmedwerkers kunnen op uw lokatie door ons verzorgd worden.

Projecten:  Afgebakende adviezen of opgaven zullen we graag voor u regelen, zo u wenst, vanaf initiatief tot beheer in: nieuwbouw, renovatie, onderhoud of herstructurering.

 

Op dit moment wordt TH-Vastgoed onder andere ingezet als bouwbegeleider bij een omvangrijke renovatie van datacenters; tevens betrokken in diverse duurzame energie initiatieven.